Care este cea mai buna varianta de transport aeroport Otopeni?

Desi sunt destul de multe aeroporturi in Romania, Otopeniul este cel mai folosit, o buna parte dintre romani zburand de aici catre alte tari. Din acest motiv, transportul catre aeroport capata o importanta cruciala. Cum avionul nu asteapta niciodata dupa calatori, atunci cand trebuie sa ajungi la aeroport trebuie sa te asiguri ca ajungi la timp.

Care este cea mai buna varianta de transport aeroport Otopeni?

transport aeroport otopeni

De regula, cand te gandesti la transport aeroport Otopeni te gandesti la o varianta de transport din Bucuresti. Daca in Bucuresti ajungi cu usurinta, la aeroport totul poate sa fie mult mai aglomerat. Variantele nu sunt foarte multe, insa pot acoperi toate necesitatile:
-        Poti opta pentru masina personala. Este, fara doar si poate, cea mai eficienta si mai comoda metoda, insa odata ce ai apelat la aceasta varianta te poti lovi de cateva probleme. Una dintre probleme este cea a parcarii. Daca pleci pentru mai mult de cateva zile, locul de parcare pentru masina paote sa fie extrem de costisitor, asadar, ar putea sa fie mult mai bine sa lasi masina acasa.
-        Poti opta pentru tren. Trenul este si el o varianta, existand cateva variante de trenuri care ajung din Bucuresti in Otopeni. Din nefericire, in Romania nu esti niciodata sigur pe un astfel de mijloc de transport si poti sa realizezi ca intarzii ore intregi. Cum nu iti permiti sa pierzi avionul, poti alege o alta varianta.
-        Taxi. Taxiul este, cu siguranta, o varianta comoda care iti poate oferi o serie de beneficii. In primul rand, ajungi la fel de repede ca si cand ai ajunge cu propria masina, taximetristii cunosc foarte bine drumul, asadar pot gasi calea cea mai scurta, iar costul nu este unul mare. Cu toate astea, este bine sa te asiguri ca ai ales un taximetrist care sa fie cat de corect cu putinta. In jurul aeroporturilor si al garilor exista o multime de taximetristi pirati care abia asteapta sa iti ia de cateva ori mai multi bani decat face cursa. Asadar, fie comanzi un taxi, fie alegi unul al unei firme pe care o cunosti sau pe care ti-o recomanda un prieten.
-        Mijloacele de transport in comun. Exista si mijloace de transport in comun expres catre aeroport. Acestea sunt, de asemenea, solutii foarte bune daca iti doresti transport aeroport otopeni si au beneficiul de a fi ieftine. Din pacate, pot fi foarte aglomerate si s-ar putea sa nu ai libertatea sa cari toate bagajele intr-un mod confortabil.

Aici gasiti mai multe informatii despre cursele private: www.direct-aeroport.ro.