Cele mai bune variante de transport Otopeni – Brasov


Daca esti din Brasov, dar locuiesti in strainatate sau pur si simplu calatoresti foarte mult de pe aeroportul Otopeni, trebuie sa ai cele mai bune variante de transport Otopeni Brasov. Fiind o calatorie destul de lunga, este bine sa gasesti solutii care sa iti ofere confort, rapiditate si in acelasi timp un pret mic.
Din fericire, variantele de transport sunt din ce in ce mai multe, odata cu trecerea timpului si chiar daca progresul este unul destul de incet, se simte o imbunatatire a calitatii pe aproape toate mijloacele.

Care sunt variantele de transport Otopeni – Brasov?

Cea mai naturala varianta este cea a masinii personale. Pentru asta insa, se presupune ca ti-ai lasat masina undeva in Otopeni, ceea ce reprezinta cateva riscuri. In primul rand, poti sa ocupi locul cuiva de parcare si sa te trezesti cu masina zgariata si in al doilea rand, daca optezi pentru parcare cu plata, s-ar putea sa realizezi ca te costa extrem de multi bani.
Inchirierea unei masini poate sa fie si ea o solutie, daca urmeaza sa te intorci in maxim 2-3 zile la aeroport. Pentru a inchiria o masina insa, trebuie sa ai cu adevarat nevoie de spatiu, deoarece o astfel de optiune s-ar putea sa iti scoata ceva bani din buzunar.

    O a treia varianta pentru care poti opta este trenul. Calatoria cu trenul a fost intotdeauna extrem de eficienta si extrem de confortabila. Evident, aceasta are si ea neajunsurile ei. In primul rand, este destul de dificil de ajuns de la aeroportul Otopeni pana la Gara de Nord. De fapt, nu este dificil, insa taximetristii nu sunt intotdeauna cei mai seriosi, iar celelalte mijloace de transport sunt aglomerate si nesigure. De asemenea, un neajuns ar fi si timpul petrecut in tren. Daca ai nenorocul de a calatori iarna, s-ar putea sa ajungi la destinatie cu cateva ore intarziere, lucru deloc placut.

Ultima varianta de transport si probabil cea mai buna, este alegerea unui transportator privat. Cu autobuz sau cu microbuz, acesta iti poate oferi transport de o calitate ireprosabila, rapida si ieftina. Motivatia este simpla: sunt din ce in ce mai multi astfel de transportatori, iar numarul de calatori ramane mereu acelasi. Asadar, trebuie sa se evidentieze cu ceva si o fac prin preturi si prin calitatea serviciilor oferite.